Bloggen til juka01

Takk for nå!

Torsdag 28. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
I dag er min nest siste dag på jobb i STYLEmag.. derfor vil jeg benytte anledningen til å takke pent for meg!

Det har vært helt fantastisk å få være med å lage STYLEmag fra bunnen av sammen med mine dyktige kollegaer, og da spesielt med Celine i spissen. It's been a BLAST! Det har vært lærerikt og spennende - en tid og erfaring jeg ikke ville ha vært for uten. Nå har tiden kommet for å søke nye utfordringer, gå nye veier og hive seg ut i det ukjente. Tusen takk til alle som har fulgt bloggen min det siste året! Jeg har så vidt satt opp en ny blogg, akkurat hvor den tar veien er nokså udefinert ennå. Den skal utvikles og bearbeides før den sparker skikkelig i gang, men det jeg kan si er at den mest sannsynligvis vil eksistere som en liten news feed med ting jeg liker og fascineres av. Og så vil den nok fremstå mer som enn livsstilsblogg enn ren moteblogg. Ikke vent dere det store der med det samme, men legg den til i favoritter om du føler for det.. Jeg gleder meg til å følge STYLEmag videre som leser og takker pent og vemodig for meg!

Black skinny jeans - skinzee

Lørdag 23. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
Kunne man egentlig levd uten svarte, smale jeans...

Sara Strand

Pernille Teisbæk

Ny favoritt i skapet; Skinzee fra Diesel. Har en i blå og en i svart. Passe tykk i stoffet, passe høy på livet, passe smale ben. Love it! Og det er det flere som gjør ser jeg. Sara Strand og Pernille Teisbæk er begge heite i sine Skinzee-jeans. Du finner buksen i Diesels egne butikker og på Carlings. 

God helg!

 

Current cravings

Torsdag 21. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
fordi jeg får aldri nok av....

Levi's Barstow Western/Carlings

Iro/Høyer 

...verken denimskjorter eller flanellskjorter. Og akkurat nå er jeg ute etter skjorter av den oversized'e sorten og da kan det ofte lønne seg å sjekke ut herreavdelingene også. Liker skjortene store når de skal brukes til for eksempel skinnbukser. Fint å dekke til litt av baken da gjerne. Og jeg som så og si aldri kler meg i rødt kjenner meg skikkelig sugen på en rød flanellskjorte. Men når sant skal sies har jeg shoppestopp ut februar minst, men snart er det jul, hey hey, det kan jo kanskje hjelpe litt på saken. 

 

dem sa det skulle bli kaldere ute...

Tirsdag 19. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
og jeg så ratt lys i tunnelen for å få brukt de store ullgenserne mine...

men som Outcast synger: you could plan a pretty picnic, but you can't predict the weather... I hovedstaden skinner solen og ute er det fremdeles mildt. En ting vi kan konkludere med i november 2013 er at været er rart, skremmende og mektigere enn oss. Ekstremvær skremmer meg, jeg håper dere alle har donert litt til ofrene på Filippinene.

God tirsdag videre!

Bilder: Vanity Fair Italia

Julegave til hun som har alt..

Tirsdag 12. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
Mange tenker at å være opptatt av tekniske dupeditter er en guttegreie. Vel, tenk om igjen...

Disse høretelefonene fra Frends er designet for jenter. Jenter med sans for musikk og mote/estetikk. De kommer i ulike størrelser og metalliske nyanser, er sammenleggbare og bekledd i hvitt skinn. Selv synes jeg de er helt rå. Et bra julegavetips, enten for å sprite opp din egen ønskeliste eller å gi til venninnen/søsteren som har alt. Se en hyggelig videosnutt om Frends her. (mmmm, den gylne California-solen, er ikke så dum den heller...) (I Oslo selges Frends hos Studio G12 på Eger.)

 

Sånn helt hypotetisk

Onsdag 6. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
Hvis jeg skulle ut og spise middag med foreldrene mine i kveld...

Ville jeg gjerne ha gått kledd sånn her. Digger skjørtelengden og sokker i lave sling-backs (..en kombo jeg generelt er skeptisk til, som jeg også mener sjeldent er helt heldig. Blir litt for gøyalt for meg i de fleste tilfeller. Ikke overraskende at det måtte Olsen-styling til for å overbevise meg om at det faktisk kan la seg gjøre...) Men det var altså bare en tanke, for jeg skal hjem til suppe + blings, joggis og en god bok... Ha en fin en!

Foto: ALL OVER

Great minds...

Tirsdag 5. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
think alike! Klikk deg inn for å se hvilket hyggelig tilfelle av foregående sitat jeg kom over forrige uke..

Skjørt fra FWSS sin SS'14-kolleksjon, kr 2290.

Forrige uke var jeg innom kontoret til venninnen min Nina som er den ene hjernehalvdelen bak det norske merket FWSS. Jeg fikk bla igjennom kolleksjonene som kommer, helt fram til neste sommer. FWSS er flinke til å lage moderne, dressede plagg som egner seg i hverdagen i tillegg til bruk på fest (så klart, skillet der er ikke SÅ stort for min del). Det vi kan glede oss til kommende sesonger er helt i tråd med stilen merket har kjørt hittil. Spesielt gleder jeg meg til nyheter som solbriller, fine hatter (begge deler, designsamarbeid) samt fine silkeskjorter i pysjamasstil, en fantastisk LBD og løse, litt rette, ankelkorte dressbukser. Men til poenget - da Nina skulle fortelle meg om vårkolleksjonen og jeg trakk fram dette skjørtet kunne hun fortelle meg at det var først etter at det var satt i produksjon at hun så at godeste Proenza Schouler hadde gått for lignende design til sin vår- og sommerkolleksjon. Ikke verst! ...great minds think alike, sier nå jeg!! 

Foto: ALL OVER, FWSS

Final countdown!

Mandag 4. november 2013 • Skrevet av Julie Kase
Nå er det ikke så veldig lenge igjen før Isabel Marant pour H&M når butikkene. Her noen av mine favoritter jeg gladelig stiller meg i kø for.

Egentlig, for å være helt ærlig og samtidig litt main stream av meg, ønsker jeg meg så og si 80 % av kolleksjonen... mye fordi plaggene er så brukervennlige og samtidig lette å innkorporere i min nokså fargeløse garderobe. Jeg liker Isabel Marant, hvem gjør ikke det, men dama er kul og estetikken hun står for like så. Men til H&M å være er plaggene forholdsvis dyre, så jeg må nok være litt selektiv før jeg går til kassen for å betale. Det tatt i betraktning kommer jeg til å gå for plagg jeg mener jeg kan får brukt mye og som jeg ikke tror jeg vil gå lei med det første. Synes mye av tilbehøret er veldig fint og har en fin pris, så skal raske med meg både smykker og belter. Av klærne står den grå jakken, skinnbuksen i svart, kjolen med lange ermer og noen av basisplaggene høyt på ønskelisten. Bare halvannen uke igjen nå... Happy hunting, får jeg vel si, både til meg selv og dere andre! (måtte slenge med det siste bildet av Marant selv og supermodell-Werbowy som kjører berg & dalbane, god stemning!) Se også en hyggelig videosnutt med kampanjemodellene her.

Foto: H&M, tfs.com

 

Sider

Abonner på RSS - Bloggen til juka01