Bloggen til mfo

Økologisk hudpleie? Ja takk

Tirsdag 22. april 2014 • Skrevet av Mari Fossheim
Den nye serien fra økologiske og hudvennlige Green People passer for voksen hud som trenger fukt og pleie.

Dette produktet heter så mye som: AGE DEFY+ CLEANSE & SOOTHE. Det er en nærende rensebalsam rik på aktive stoffer som forebygger tørrhet, forbedrer hudens elastisitet og stimulerer cellefornyelsen

 

 

SOFT BUFF SKIN EXFOLIATOR 30 ML er en eksfolierende ansiktsrens basert på enzymer, som virker cellefornyende og forbedrer hudens struktur og glød. Silikaekstrakt fra bambusstilker får døde hudceller til å løsne. Også lukter den mandarin ...

CELL ENRICH FACIAL OIL. 30 ML er en ansiktsolje med en bra kombo av aktive ingredienser, som gjenskaper elastisitet, virker cellefornyende og reduserer rynker. Oljen absorberes raskt, og huden etterlates glatt og myk.Granatepleolje har pleiende egenskaper.  Nattlysolje fremmer hudens kollagenproduksjon. E-vitamin er en kraftig antioksidant.

Alle produktene ligger i prissjiktet 200-300 kr. Ingen vits i å ruinere seg altså:-)
 

Smack smick

Tirsdag 15. april 2014 • Skrevet av Mari Fossheim
La oss kombinere en intens gloss med en beskyttende leppomade, sa Sisley. God idé, sier jeg.

Resultatet er en fresh, nesten usynlig roseblad rosa leppebalm. Ingredienser som mangosmør og kokum gjør konsistensen behagelig og tilfører fukt.

Phyto-lip Shine Sheer Balm lanseres i disse dager. Jeg testet den idag, og den blir med på påskeferie.

 

Perfekt hud? Gisele in Chanel

Onsdag 2. april 2014 • Skrevet av Mari Fossheim
Chanel fortsetter sukessen med Les Beiges. Nå kommer fluid versjonen. Yei!!

Husker du Les Beiges Compact pudder? Pudderet ble lansert i 2013 og umiddelbart ble et it-produkt. (elsker det!)
Nå utvider Chanel "les beiges" sortimentet, og på trappene er  fluid versjonen og to flerfargede pudder.

Fluid varianten er som en flytende versjon av Les Beiges pudderet, og kan brukes som en farget dagkrem/foundation eller under annen makeup.
Også nytt er Les Beiges Compact Multi-Colour, er et flerfarget pudder, som kommer i to nyanser. NB - vil du ha kloa i dette må du være rask på labben. Produktet kommer i begrenset opplag! Kan brukes som både rouge og pudder.

Hos parfymeriet i midten av mai, så du vet det

 

 

Totalt vippet av pinnen

Tirsdag 25. mars 2014 • Skrevet av Mari Fossheim
Det finnes et produkt som gir deg superlange vipper (nei jeg mener ikke extention). Jeg har testet Magnetic Lash og er overbevist.

 

Magnetic Lash har fullstendig vendt opp ned på mascaramarkedet i England og har på kort tid blitt en av de mest populære mascaraene i Storbritannia. Magnetic Lash er ikke bare en ny mascara, men et godt alternativ til både vippe extensions og falske øyevipper, med den fordelen at det er lett å bygge opp til ønsket effekt og like enkelt å fjerne (med sminkefjerner eller varmt vann)

Jeg testet den i helgen og ble veldig postivt overrasket. Det tar riktignok litt tid (det er to produkter som skal brukes, en vanlig maskara og et produkt som bygger volum og lengde), men vippene blir altså virkelig merkbart lenger.

Verdt å teste ut altså, og prisen er det lite å si på. 250 penger er ikke all verdens for tidenes dådyrblikk.

Blunk, blunk

og hadet.

Nyheter for en sunn hud!

Tirsdag 18. mars 2014 • Skrevet av Mari Fossheim
Åh Ole Henriksen! Et av mine favoritt hudpleiemerker, hands down. Nå kommer det noen freshe produkter jeg må dele med dere.

 

Først og fremst: The clean truth cleansing cloths! Dette er fuktgivende våtservietter som passer alle hudtyper, (30 stykk kr. 195)

Naturlige overflateaktive ingredienser fjerner make up og smuss, mens essensielle fettsyrer pleier huden.

C-vitamin og mikroalger er med på å lysne, stramme opp og glatte ut huden.

Har du fet hud er det Grease releaf cleansing cloths  som er tingen. Disse passer normal/kombinert/fet hud.

En multifunksjonell vaskeserviett, med 2 forskjellige sider. Dette produktet fjerne smuss, bakterier og overflødig talg, samtidig som den fukter og roer ned huden . Inneholder E-vitamin som roer huden og Eukalyptus som fjerner bakterier.

I tillegg lanseres The Rub’n buff salt scrub. Skrubben brukes  2-3 ganger i uken på fuktig hud. Masseres inn i huden med faste sirkulære bevegelser og skyll godt av. 

Isabel Marant beauty

Torsdag 13. mars 2014 • Skrevet av Mari Fossheim
Blant de aller fineste beautylookene denne sesongen finner vi (som vanlig) Isabel Marant. Nå drømmer vi om sarte blonder, saltvannshår og softe bølger.

Det er noe hverdagslig og samtidig überfresht over beautylookene hos Isabel Marant denne sesongen. Huden er feilfri og glødende, øynene og leppene bortimot naturlig mens det rene saltvannshåret virkelig får sin plass i solen.

Slik får du looken:

Klem inn et volumskum mens håret er fuktig. La det lufttørke (eller føn det) til det nesten er tørt. Deretter bruker du to fingre til å tvinne større og mindre seksjoner av håret opp. Fest seksjonen med lusespenner.

La det tørke ca 30 minutter. Ta ut lusespennene og gre gjennom håret med fingrene. Gå over med saltvanspray. Ferdig!

 

Sider

Abonner på RSS - Bloggen til mfo
Maris Blogg
Mari Fossheim Skjønnhetsansvarlig og reportasjeleder i STYLEmag